روابط عمومی دانشکده طب سنتی:
انجام مطالعات و پژوهشهای مشترک با ادامه نشستهای هماندیشی متخصصان طب ایرانی و چینی
متخصصان طب ایرانی و چینی در ششمین نشست ویدیوکنفرانس، علاوهبر تبادل تجربههای درمانی مرتبط با کوید 19، در خصوص ادامه نشستهای مشترک برای بحث و تبادل نظر در زمینه دیگر موضوعات حوزه طب ایرانی و چینی و انجام مطالعات و طرحهای پژوهشی مشترک، مشورت کردند.
روابط عمومی دانشکده طب سنتی:
دمنوشهایی برای تقویت ایمنی بدن
مطالعات نشان داده است که برخی از دمنوشها و گیاهان دارویی در تقویت و تنظیم سیستم ایمنی بدن نقش دارند، اگرچه ممکن است چگونگی مکانیسم عمل آنها شناخته شده نباشد.
روابط عمومی دانشکده طب سنتی:
تقویت سیستم ایمنی در رمضان
وقتی می خواهیم در خصوص تفویت سیستم ایمنی صحبت کنیم تغذیه بخشی از مسأله است و در مجموع اصلاح سبک زندگی کمک می کند برای اینکه سیستم ایمنی تقویت شود.
روابط عمومی دانشکده طب سنتی:
چند نکته مهم درباره مزاج
مزاجها طیف هستند، یعنی ممکن است مزاج دو نفر گرم باشد، ولی مزاج یکی از دیگری گرمترباشد.در واقع هیچ دو نفری مزاجشان کاملا مشابه نیست ولی ممکن است نزدیک به هم باشد.
روابط عمومی دانشکده طب سنتی:
تشکیل کمیته ملی زالوی طبی
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: به منظور ساماندهی فعالیت در زمینه پرورش زالوهای طبی و ورود شرکتهای دانشبنیان در این زمینه نسبت به تشکیل کمیته ملی زالوی طبی اقدام کردیم.
روابط عمومی دانشکده طب سنتی:
تسهیل درمان بیماریها با بهرهگیری از ظرفیت طبهای مکمل در کنار طب رایج
در نشست تخصصی «طب مکمل» دومین کنگره ملی پزشکی اجتماعی و پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر، با حضور مشاور وزیر و سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، مزایای استفاده تلفیقی از ظرفیت انواع طبهای مکمل در کنار طب رایج، برای پیشگیری از بروز بیماریها و کمک به درمان آنها بیان شد.
روابط عمومی دانشکده طب سنتی:
از قابلیتهای طب ایرانی برای اصلاح سبک زندگی در جامعه بهره بگیریم
مشاور وزیر و سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت در آیین افتتاحیه جشنواره غذاداروی «سفره خاتون» در مشهد مقدس، بر استفاده قابلیتهای طب ایرانی برای اصلاح سبک زندگی مردم و پیشگیری از بروز بیماریهای غیر واگیر تاکید کرد.
روابط عمومی دانشکده طب سنتی:
خوراکی شگفت انگیزی که خون تان را رقیق می کند
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد به افرادی که با مصرف سیر دچار تپش قلب میشوند، توصیه کرد: طبع سیر با پختن از بین نمیرود لذا این افراد باید در مصرف سیر پخته نیز احتیاط کنند .
روابط عمومی دانشکده طب سنتی:
از فواید نعناع چه می دانید؟
نعنا جویدن از قدم الایام توصیه متخصصین طب سنتی بوده است این گیاه پرخاصیت برای درمان انواع مشکلات و بیماری های مناسب است.
روابط عمومی دانشکده طب سنتی:
مزاج مغز شما چیست؟
دکتر مهدی یوسفی درباره انواع مزاج مغز اظهار داشت: مزاج شناسی از اصول اصلی طب سنتی است و با دانستن مزاج میتوان بهتر زندگی کرد.