|
به نام خدا
توسعه یافتگی روزافزون دنیای امروز در جهت فنآوری اطلاعات و ارتباطات به گونهای است که تمام رویدادهای منطقهای، کشوری و جهانی بدون شک تصمیمات مدیران را تحت تأثیر قرار میدهند، دیگر مرزهای جغرافیایی نمیتواند تصورات مدیران یک سیستم را محدود نماید. از این رهگذر نباید صرفاً از دید خود به سازمان تحت مدیریت خویش نگریست بلکه دیدگاه دیگران نیز حائز اهمیت است.روند و سرعت تغییر و تحولات در جامعه، غالباً غیر قابل پیش بینی است. مسئولین در نظام دولتی و سازمانهای غیر انتفاعی باید به آینده به صورت یک فرصت مناسب نگاه کنند.
آنها که به دست تقدیر و سرنوشت در حدوث اتفاقات اعتقاد دارند باید به گونهای به این تقدیر عکسالعمل نشان دهند.تشکیل دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز پاسخی مناسب به روند آگاهانۀ اتفاقات و نشانه ای میمون و مبارک در تحولات جامعه امروز می باشد.
براساس مأموریتی که در سال 1385 از طرف دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مرکز تحقیقات طب سنتی داده شد کمیتۀ برنامهریزی استراتژیک در مرکز تحقیقات طب سنتی تشکیل و با تدوین سند چشم انداز، رسالت و تعهدات، مقدمات تشکیل دانشکده طب سنتی را فراهم آورد.
در این راستا پس از طی مراحل قانونی در یکصدوهشتادوپنجمین نشست شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی وزارت متبوع در تاریخ 1386/12/7 با تشکیل گروه داروسازی سنتی موافقت گردید و متعاقباً در تاریخ 1387/4/13 گروه اخلاق پزشکی و در نشست یکصدونودوسه شورای گسترش گروه طب سنتی در مقطع دکترای تخصصی Ph.D. موفق به اخذ مجوز گردید و سرانجام در تاریخ 1387/8/10 پس از تلاش های بسیار مجوز تاسیس دانشکده طب سنتی نیز از شورای مذکور اخذ گردید.
تأسیس رشته آموزشی طب سنتی بر پایه پژوهش و با استفاده از امکانات مرکز تحقیقات طب سنتی و مفردات پزشکی صورت گرفت . شاخصهای ممتاز دانشکده، پایبندی عمیق به ارتقاء معنویت بر اساس آموزههای دینی و اصول اخلاق حرفهای، آموزش پژوهشمحور، رعایت مقررات و قوانین، ، توجه و تمرکز بر کیفیت آموزش، و انجام پایان نامهها و پروژههای تحقیقاتی هدفمند می باشد و برای دستیابی به این شاخص ها و حفظ و ارتقاء آنها اصل رعایت نظم و انضباط همواره مدنظر مدیریت دانشکده بوده است و خواهد بود. لذا به منظور جلوگیری از اتلاف سرمایههای انسانی اعم از اساتید و دانشجویان و سرمایههای مادی اعم از منابع مالی، امکانات و تجهییزات؛ مدیریت دانشکده به شدت به شاخصها و اصول فوق پایبند میباشد. بدین لحاظ توصیه میگردد، دانشجویانی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را جهت ادامه تحصیل انتخاب نمایند که علاوه بر اثبات شایستگی علمی و اخذ رتبه قبولی در امتحانات مربوطه، متعهد به شاخصها و اصول فوق الذکر و عاشق تحصیل باشند و آمادگی لازم جهت طی دورهای سخت و لزوما با کیفیت را داشته باشند.
اینجانب به نمایندگی از اعضاء هیأت علمی و کارکنان مقدم دستیاران را به این دانشکده گرامی داشته و تعهد مینمایم که تمام مساعی خویش را جهت تربیت متخصصانی خداباور و با کیفیت علمی قابل قبول به کار ببندم.
والسلام