• تاریخ انتشار : 1402/03/30 - 13:28

نشست صمیمانه هیئت رئیسه دانشکده با دانشجویان

نشست صمیمانه دانشجویان با هیأت رئیسه دانشکده با هدف ارتباط مستقیم با دانشجویان و شناخت خواسته ها و پیگیری مشکلات ایشان، روز دوشنبه مورخ 1402/03/29 در محل سالن دکتر نقیبی دانشکده طب سنتی برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور خانم دکتر مژگان تن ساز رئیس دانشکده؛ خانم دکتر مریم حمزه لو مقدم؛ معاون آموزشی، دانشجویی و فرهنگی و خانم دکتر هما حاجی مهدی پور معاون پژوهشی و جمعی از دانشجویان ورودیهای مختلف طب و داروسازی سنتی برگزار شد، دانشجویان ضمن اعلام مشکلات و درخواست ها در حوزه آموزشی و رفاهی، خواستار پیگیری و رفع موارد مطرح شده در جلسه شدند. موارد بر حسب مورد پاسخ داده شدند و موضوعات نیازمند پیگیری در دستور کار هیئت رئیسه دانشکده قرار گرفتند. در خصوص برخی موارد بر حسب موضوع یکی از دانشجویان مسئول پیگیری و گزارش دهی روند پیشرفت انجام کار گردید.