• تاریخ انتشار : 1391/09/27 - 10:22

رونمایی از کتاب الحاوی فی الطب

در سیزدهمین جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور معاون اول رئیس جمهوری از کتاب الحاوی فی الطب رونمایی گرید.

روابط عمومی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی: سیزدهمین جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و هشتمین همایش سالیانه پژوهشی با حضور معاون اول رییس جمهوری ، دکتر دستجردی وزیر بهداشت، دکتر قانعی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر ابوالقاسمی رئیس دانشگاه یکشنبه 26آذرماه در تالار امام خمینی (ره) آغاز به کار کرد. در این جشنواره که مسوولان ارشد دانشگاه، جمعی از اساتید و پژوهشگران و دانشجویان حضور دارند ضمن رونمایی از پنج جلد ترجمه کتاب الحاوی فی الطب از 3نفر به نامهای دکتر محمود مصدق ریاست دانشکده طب سنتی و دکتر ذاکر همچنین خانم دکتر فرزانه غفاری نیز با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل به عمل آمد. از پنج جلد کتاب الحاوی که به همت مرکز تحقیقات طب سنتی در یک همکاری نزدیک و با حمایت معاونت محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری ترجمه و منتشر گردید توسط معاون اول ریاست جمهوری و وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رونمایی گردید. دکتر مصدق رئیس مرکز تحقیقات طب سنتی ضمن تشکر از مترجمین بیان نمود که امکان اتمام چنین کاری بدون حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امکان پذیر نبود و بیان نمود که چنانکه این حمایت ادامه یابد تا مهر ماه سال آینده بخش عمده ای از کتاب الحاوی فی الطب ترجمه خواهد شد. همچنین ایشان از حمایت های مستقیم جناب آقای دکتر عصاره رئیس ستاد توسعه گیاهان داروئی و طب ایرانی ریاست جمهوری صمیمانه سپاسگزاری نمود.

• گروه خبری : گروه های مطالب,عمومی,آرشيو اخبار