• تاریخ انتشار : 1392/08/19 - 10:13
"اطلاعیه"

راه اندازی سلامتکده دانشکده طب سنتی

سلامتکده دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی زیر نظر اساتید طب سنتی آغاز به کار نمود.

"بسمه تعالی"

این مرکز آموزشی پژوهشی با هدف پیاده سازی اصول حفظ سلامتی مبتنی بر طب سنتی ایران و با محوریت پژوهش از تاریخ 15 مهرماه 1392 کار خود را آغاز کرد.

سلامتکده طب سنتی آمادگی دارد در حوزه های بیماریهای زنان و نازائی، اعصاب و روان، مفاصل و بیماریهای گوارشی همه روزه از صبح ساعت 8 الی 14 بعد از ظهر به متقاضیان ارائه خدمات نماید.

متقاضیان محترم جهت هماهنگی قبلی و تعیین وقت می توانند با شماره تلفن 88776028 تماس گرفته و یا به آدرس تهران، خیابان ولی عصر، روبروی توانیر، بن بست شمس، دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مراجعه نمایند.

• گروه خبری : گروه های مطالب,عمومی,آرشيو اخبار,اخبار گروه طب سنتی,آرشیو اخبار گروه طب سنتی