• تاریخ انتشار : 1392/05/29 - 15:44

بازدید هیأت رئیسه دانشگاه از دانشکده طب سنتی

بازدید هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از دانشکده و همچنین برگزاری ششصدو پنجاه و یکمین جلسه هیأت رئیسه در دانشکده طب سنتی

برگزاری ششصدو پنجاه و یکمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه در دانشکده طب سنتی

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

ششصدو پنجاه و یکمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه با حضور دکتر ابوالقاسمی سرپرست دانشگاه و سایر اعضا چهارشنبه 14 دی ماه در دانشکده طب سنتی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه پس از بیان مسایل جاری دانشگاه ، اعضا پیرامون موارد مطروحه به بحث و تبادل نظر پرداختند و در نهایت مواردی نیز به تصویب اعضا رسید.

در ادامه جلسه ای  با حضور دکتر مصدق رئیس دانشکده طب سنتی و دکتر اسماعیلی معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده برگزار شد. ابتدا دکتر مصدق ضمن معرفی دانشکده طب سنتی و تاریخچه تشکیل آن به بیان مسایل دانشکده پرداخت،  سپس دکتر اسماعیلی گزارش جامعی از وضعیت و عملکرد دانشکده بیان کرد و در ادامه رهنمودها و ارشادات لازم به منظور اجرای بهینه امور از سوی سرپرست دانشگاه ارایه شد.

سپس دکتر ابوالقاسمی و هیات همراه ، واحدهای مختلف اداری و آموزشی دانشکده طب سنتی ، مرکز تحقیقات طب سنتی و مفردات پزشکی و مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی را مورد بازدید قرار دادند و سرپرست دانشگاه ضمن این بازدید از نزدیک با پرسنل واحدهای مختلف به گفتگو پرداخت و در جریان نحوه ارایه خدمات قرار گرفت .

• گروه خبری : گروه های مطالب,عمومی,آرشيو اخبار