• تاریخ انتشار : 1398/06/20 - 11:49

چهارمین آئین یکپارچه دانش آموختگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

حضور فارغ التحصیلان دانشکده طب سنتی در چهارمین آئین یکپارچه دانش‌آموختگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

چهارمین جشن دانش آموختگی یکپارچه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور مسئولان دانشگاه و ۲هزارو ۲۰۰ نفر از دانش آموختگان و خانواده های آنان، در روز پنجشنبه هفتم شهریورماه در تالار رویال هال هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار شد. مراسم پس از پخش سرود ملی، با قرائت آیاتی از قرآن مجید آغاز شد. پس از اجرای این بخش از برنامه، آقای دکتر آقاجانی رییس دانشگاه و دکتر خدادوست معاون فرهنگی و دانشجویی پشت تریبون قرار گرفتند و با اظهار خرسندی از حضور در جمع دانش آموختگان و خانواده هایشان، توصیه ها و تجارب خود را ایراد کردند. ریاست دانشگاه اظهار کردند: جشن دانش آموختگی که به آن فارغ التحصیلی نیز گفته می شود، روزی به یاد ماندنی است؛ البته دانش فراغت ندارد و امری است مستمر و همیشگی که همه ما تا پایان عمر باید امر دانشجویی و کسب علم و مهارت را در دستور کار داشته باشیم. ایشان در ادامه گفتند: رد پای حضور موثر دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سراسر کشور قابل مشاهده است. در بخش دیگری از این مراسم، دکتر خدادوست معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن خوشامد گویی به حاضران مراسم، گفت: بسیار خرسندم که این جشن با ماه ذی الحجه، عید غدیر و قربان و همچنین تولد حکیم رازی، روز پزشک و داروساز مقارن شده است. دکتر خدا دوست در ادامه با اشاره به سخنانی از حکیم جرجانی، ابن سینا و ابوسعید ابوالخیر، بر لزوم اخلاق مداری، مسئولیت پذیری و نوع دوستی پزشکان تاکید کرد. وی در پایان سخنان خود با تاکید بر اهتمام دانشگاه برای هرچه باشکوه تر برگزارکردن این جشن، از مسئولان دانشگاه و کلیه کسانی که برای برگزاری این جشن تلاش کردند، تشکر کرد. در این مراسم گروه موسیقی سنتی سرشک به سرپرستی علیرضا گلبانگ، گروه آیینی «سادات» به سرپرستی محسن استاد حسین در رثای ائمه اطهار (علیهم السلام) با توجه به اعیاد مذهبی پیش از این برنامه و نزدیکی به آغاز ایام محرم و صفر و گروه آوازی کرال «خودمان» دانشجویان دانشگاه با قطعات پاپ، به اجرای برنامه پرداختند. در بخش دیگری از این مراسم اسامی ۸۰۰ نفر از دانش آموختگان از جمله خانم ها دکتر زهرا گرجی، الهام پارسا و ندا احمدی و آقای دکتر مجتبی طاهری، فارغ التحصیلان رشته طب سنتی توسط خانم دکتر مکبری نژاد، معاون آموزشی، دانشجویی و فرهنگی دانشکده قرائت شد و دانش آموختگان توسط اساتید و مسئولان دانشگاه مورد تقدیر قرار گرفتند.
در پایان این مراسم با قرائت متن سوگندنامه توسط دانش آموختگان، مراسم تحلیف نیز انجام شد. در این مراسم با همکاری دکتر ماهر مشاور اقتصادی ریاست دانشگاه، کمیته مالی آیین مذکور برای نخستین بار از ظرفیت حامیان مالی در برگزاری این مراسم بهره مند شد. در همین راستا بانک پاسارگاد طی مذاکرات صورت گرفته اقدام به حمایت مالی از آیین دانش آموختگان دانشگاه کرده و نهایت صرفه جویی در برگزاری این مراسم صورت گرفت.

• گروه خبری : عمومی,آرشيو اخبار