• تاریخ انتشار : 1395/09/29 - 10:36

برگزاری کارگاه آموزش مقاله نویسی به شیوه گزارش- موردی از دیدگاه طب جدید و طب سنتی ایران

به منظور ارتقای سطح علمی و به روز شدن دانسته های پزشکان، کارگاهی در تاریخ 95/8/18 و 95/8/19 با عنوان " مقاله نویسی به شیوه گزارش- موردی برگزار گردید.

به منظور ارتقای سطح علمی و به روز شدن دانسته های پزشکان، کارگاهی در تاریخ 95/8/18 و 95/8/19 با عنوان " مقاله نویسی به شیوه گزارش- موردی از دیدگاه طب جدید و طب سنتی ایران" با حضور دستیاران و اساتید گروه طب سنتی و  با همکاری دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران برگزار گردید. در این کارگاه آقای دکتر کریمی (عضو هیئت علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیر گروه طب سنتی) و خانم دکتر روجا رحیمی (عضو هیئت علمی و معاون پژوهشی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران) و آقای دکتر خانی (از دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی) به سخنرانی پرداختند. در انتها کارعملی به صورت نوشتن مقاله گزارش - موردی پرداخته شد.

• گروه خبری : عمومی,آرشيو اخبار,کارگاه\u200Cها