اگر ترش می‌کنید؛ این سبزی خوردن را نخورید

در این مطلب دکتر ناصر رضایی پور، متخصص طب سنتی ایرانی به چگونگی مصرف سبزی خوردن و اینکه چه کسانی باید در مصرف سبزی احتیاط کنند اشاره کرده است.

- در این میان سبزی‌ها بیشترین توصیه به مصرف ریحان و نعناع است که به هضم بهتر غذا و رفع یبوست کمک شایانی می‌کنند.

- در رده دوم سبزی‌ها، جعفری و گشنیز قرار دارند که موجب ایجاد تعادل در گرمی و سردی سبزی خوردن و تقویت گوارش می‌شوند و مرزه و ترخون نیز بخاطر مزه تند و تیزشان و مزاج خیلی گرم و خشکشان در رده سوم قرار می‌گیرند.

- برخی سبزی‌ها مانند تره و تربچه، نفاخ‌اند که باید کمتر استفاده شوند. ترخون و تره نیز در مصرف زیاد مشکل‌زا هستند.

- بیشتر سبزی‌ها به جز گشنیز گرم هستند، خرفه نیز که متاسفانه امروزه فراموش شده، سرد و تر است و موجب کاهش عطش و ایجاد تعادل در سبزی خوردن‌ها می شود و به ویژه برای گرم و خشک‌ها ایده‌آل است .

نکته: حجم سبزی خوردن در هر وعده باید معقول باشد وگرنه به عکس، گوارش را دچار اختلال می‌کند.

 

دریافت  خدمات تخصصی طب سنتی (مزاج شناسی ، کودکان ، زنان و نازایی ، گوارش ، مفاصل ، تغذیه ، پوست و مو ، نورولوژی ، کنترل عوارض سرطان ، چاقی و لاغری).

نوبت گیری : 88776028-021

سفارش فرآورده‌های طب سنتی : 88795153-021

کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب