• تاریخ انتشار : 1397/12/14 - 10:14

کارگاه اثر تغذیه بر ترکیب بدنی از دیدگاه طب رایج و طب ایرانی

کارگاه اثر تغذیه بر ترکیب بدنی از دیدگاه طب رایج و طب ایرانی

این کارگاه در روز دوشنبه تاریخ ٩٧/١٢/٦ در محل دانشکده طب سنتی تشکیل شد. مخاطبین این کارگاه اعضای هیئت علمی گروه طب سنتی، دستیاران و پزشکان عمومی بودند. در این کارگاه که توسط آقای دکتر غلامرضا محمدی فارسانی پزشک و متخصص تغذیه، استادیار دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران اجرا گردید. ابتدا اصول تغذیه و رژیم درمانی به طور اجمالی مرور شد و سپس در مورد چگونگی تفسیر نتایج آنالیز ترکیب بدن که توسط دستگاه BIA انجام میشود، توضیحاتی مبسوط داده شد. هدف از برگزاری این کارگاه ارائه توضیحات ارتباط رژیم غذایی با ترکیب بدنی افراد از دیدگاه طب سنتی و رایج به منظور برقراری تعامل علمی و پژوهشی و ارائه خدمات کاملتر به بیماران بوده است.

• گروه خبری : عمومی,آرشيو اخبار,کارگاه\u200Cها