• تاریخ انتشار : 1393/02/16 - 17:26
روابط عمومی دانشکده طب سنتی شهیدبهشتی:

تقدیر از اساتید و اعضاء هیأت علمی بمناسبت بزرگداشت روز معلم

بمناسبت روز معلم 13 اردیبهشت مراسم تقدیر از روز معلم توسط دستیاران دانشکده طب سنتی در سالن ابوریحان دانشکده برگزار گردید.

روابط عمومی دانشکده: به مناسبت روز معلم 13 اردیبهشت مراسم تقدیر از روز معلم توسط دستیاران دانشکده طب سنتی در سالن ابوریحان دانشکده برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور ریاست و معاونت آموزشی- پژوهشی برگزار گردید از اعضای محترم هیأت علمی با اهداء هدایائی که توسط دستیاران دانشکده تهیه گردیده بود قدردانی بعمل آمد.

ریاست دانشکده نیز با بیان سخنانی از طرف کلیه اعضاء هیأت علمی از این عمل خداپسندانه دستیاران سپاسگزاری نمود و همه را به انجام کار خداپسندانه که رضایت حق‌تعالی را در بر داشته باشد دعوت نمود.

همچنین در روز سه‌شنبه 16 اردیبهشت ماه سال جاری در محل نمازخانه دانشکده مراسم دعا و نیایش به یاد اساتید درگذشته، مرحومه مغفوره استاد سرکار خانم دکتر فرزانه نقیبی، مرحوم مغفور استاد جناب آقای دکتر سید نیما شریعت پناهی و نیز دستیار درگذشته مرحوم مغفور جناب آقای دکتر مهدی شعبانی با حضور دستیاران، کارکنان و اساتید دانشکده برگزار گردید.

• گروه خبری : گروه های مطالب,عمومی,آرشيو اخبار