• تاریخ انتشار : 1393/06/02 - 11:01
"اطلاعیه"

برگزاری مراسم یادبود مرحومه سرکار خانم دکتر ناهید خورشیدی

روابط عمومی دانشکده طب سنتی: به اطلاع میرساند که مراسم یابود استاد فقید مرحومه سرکار خانم دکتر ناهید خورشیدی به میزبانی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جناب آقای دکتر پیوندی دوشنبه 17 شهریور در مسجدالنبی دانشگاه برگزار میگردد.

چندی است در فراغ

دکتر ناهید خورشیدی

متخصص زنان و زایمان و فوق تخصص نازایی وعضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (همسر گرانقدر دکتر محمود مصدق) به سوگ نشسته‌ایم. حدیث تکرار دگربار مهلت اظهار سپاس و تکریم از فرهیخته باصفا و فرزانه‌ای باوفا را از ما گرفت تا با دوصد اندوه خاطرات خاطر بی‌مثالش را بدون وجود گرانمایه‌اش در یادهایمان زنده کنیم.

افسوس و صدافسوس در روزگاری که دست زمان فروغ از جمال ایشان گرفته و دایره گیتی نگاه پرفروغشان را خاموش ساخته، باردیگر به یاد آن استاد فرهیخته  در چهلمین روز یادبودش گردهم می‌آییم.

زمان: دوشنبه 17 شهریور ماه 93 ساعت 11 الی 12

مکان: مسجد النبی(ص)دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به آدرس

"بزرگراه شهید چمران- خیابان یمن- جنب بیمارستان طالقانی- دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی"

"یادش گرامی و روحش قرین رحمت"