• تاریخ انتشار : 1394/04/15 - 12:53

برگزاری اولين نشست هم اندیشی دستياران دانشکده طب سنتی

اولين نشست هم‌اندیشی دستیاران دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به دعوت مجمع نمایندگان ادوار دستياران دانشکده و با همکاری شوراي صنفي دانشجويي، کمیته پژوهشي دانشجویان (SRC) و کميته مشورتي دانشجويي (EDO) با حضور دستیاران رشته‌های طب سنتی و داروسازی سنتی در تاریخ 25 خردادماه 94 برگزار شد.

در این نشست دستیاران دانشکده به مدت 2ساعت و 30 دقیقه به ارائه دیدگاه‌ها، بیان مشکلات و راهکارهای خود پرداختند. محورهای گفتگو به شرح زیر بود:

·     ایجاد هماهنگی و تعامل بیشتر بین دانشگاهی در حوزه آکادمیک طب سنتی

·     شنیده شدن صدای واحد از جامعه دانشگاهی طب سنتی

·     تعامل با جریان های مثبت غیر دانشگاهی طب سنتی

·     تعامل با جریان های منفی و مخرب غیردانشگاهی طب سنتی

·     مجاری پیگیریهای قانونی برای احقاق حقوق

·     راهکارهای تعامل با رسانه ها و آموزش عمومی جامعه

·     جلب اعتماد جامعه و قدرت بخشی به تشخیص افراد در شناخت سره از ناسره در حیطه طب سنتی

·     پیگیری و تهیه چهارچوب اولیه برای استانداردسازی، فرآوری و بستهبندی محصولات دارویی داروخانه دانشکده اعم از گیاهان دارویی و داروهای گیاهی

·     یافتن راهکارهایی برای برقراری ارتباط مستمر و نظام‌مند دانشکده با صنعت

·     مشکلات حوزه آموزش و راهکارهای رفع آن با تأکید بر رویکرد درون دانشکده‌ای

·     مشکلات حوزه پژوهش و راهکارهای رفع آن با تأکید بر رویکرد درون دانشکده‌ای

·     ایجاد قالب و ساختار برای به اشتراکگذاری اطلاعات علمی درون دانشکده‌ای و بين دانشکده‌اي

همچنین در پایان جلسه توضیحاتی در مورد ساختار و برنامه‌های آتی شورای صنفی دانشجویی، کمیته پژوهشي دانشجویان و کميته مشورتي دانشجويي دانشکده ارائه شد.