• تاریخ انتشار : 1399/06/03 - 10:17

انتصاب سرکار خانم دکتر تن‌ساز بعنوان معاون توسعه سلامت دفتر طب سنتی وزارت بهداشت

سرکار خانم دکتر تن‌ساز با حکم سرپرست دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت؛ معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت منصوب شد.

دکتر «نفیسه حسینی یکتا»، سرپرست دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در حکمی، دکتر «مژگان تن‎ساز» را به سمت معاون توسعه سلامت این دفتر منصوب کرد.

با کمال مسرت، انتصاب سرکار خانم دکتر مژگان تن‌ساز را بعنوان معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت تبریک عرض می‌نماییم. اطمینان واثق داریم با تلاش و پیگیری‌های دلسوزانه ایشان و سایر همکاران، گامهای بلندی در توسعه علمی طب سنتی ایرانی برداشته و موانع رشد و بالندگی آن برطرف خواهد شد.

سربلندی همه خدمتگزاران به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مزید توفیقات جنابعالی در جهت رشد و شکوفایی عرصه سلامت را از درگاه خداوند منان مسالت داریم.

• گروه خبری : عمومی,آرشيو اخبار,اخبار گروه طب سنتی,آرشیو اخبار گروه طب سنتی