• تاریخ انتشار : 1395/03/04 - 12:45

اعیاد شعبانیه؛ جشن نیمه شعبان و بزرگداشت مقام استاد؛ در یک قاب

دستیاران دانشکده طب سنتی در روز دوشنبه، 27 اردیبهشت، میزبان اساتید خویش بودند تا بزرگداشت مقام استاد را به یمن و فرخندگی اعیاد شعبانیه و تبرک-نیمه شعبان آراسته کنند.

دستیاران دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در روز دوشنبه،27اردیبهشت، میزبان اساتید خویش بودند تا بزرگداشت مقام استاد را به یمن و فرخندگیاعیاد شعبانیه و تبرک نیمه شعبان آراسته کنند.در این مراسم، پس از قرائت قرآنو مداحی مداح اهل بیت، جناب آقای غلامرضایی، کام مدعوین با قرائت قطعه طنزی از سویدکتر درخشان، دستیار طب سنتی شیرین شد.در ادامه، اساتید گرامی، آقای دکترچوپانی و خانمها، دکتر حاجی مهدی پور و دکتر مکبری نژاد،  سخنانی بیان کردند.پایان مراسم، تقدیم هدایایی متبرک از آستان قدس رضوی، علیه السّلام ازسوی دستیاران به اساتید دانشکده بود که همراه با قرائت اشعاری در وصف هر یک ازاساتید، خاطرات دل انگیزی را رقم زد.این مراسم با گرفتن عکس یادگاری جمعی و درفضایی صمیمی و شورانگیز به پایان رسید.