• تاریخ انتشار : 1397/04/15 - 11:54

کارگاه تخصصی یک روزه آشنایی با مبانی روانشناسی در طب سنتی ایران

کارگاه تخصصی یک روزه "آشنایی با مبانی روانشناسی در طب سنتی ایران" روز پنج شنبه مورخ ٩٧/٤/٧ با حضور اعضای هیئت علمی گروه روانشناسی سلامت و متخصصین این حوزه از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و اعضای هیئت علمی گروه طب سنتی دانشکده تشکیل شد.

این کارگاه در روز پنج شنبه تاریخ ٩٧/٤/٧در محل دانشکده طب سنتی تشکیل شد. مخاطبین این کارگاه اعضای هیئت علمی گروه روانشناسی سلامت و متخصصین این حوزه از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و اعضای هیئت علمی گروه طب سنتی بودند. در این کارگاه که توسط اساتید گروه طب سنتی اجرا گردید ابتدا مفاهیم اصلی کلیات طب سنتی به طور اجمالی مرور شد و شرکت کنندگان آشنایی نسبی با مفهوم مزاج در طب سنتی پیدا کردند. سپس در مورد اعراض نفسانی و اختلالات خلقی، اضطرابی و سایکوتیک در متون طب سنتی توضیحاتی مبسوط داده شد. هدف از برگزاری این کارگاه آشنایی متخصصین گروه روانشناسی با دیدگاه طب سنتی به منظور برقراری تعامل علمی و پژوهشی بین دو گروه و ارائه خدمات کاملتر به بیماران بوده است. نشست بعدی متخصصان و اعضای هیئت علمی گروه طب سنتی و گروه روانشناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تاریخ ٢٨تیر ماه در بیمارستان طالقانی به میزبانی گروه روانشناسی انجام میگردد.

• گروه خبری : عمومی,آرشيو اخبار,کارگاه\u200Cها