• تاریخ انتشار : 1399/11/09 - 01:16

رتبه علمی استاد تمام سرکار خانم دکتر حاجی مهدی‌پور عضو هیئت علمی گروه داروسازی سنتی

دکتر هما حاجی مهدی پور دارای مدرک تحصیلی داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و phd فارماکوگنوزی از دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

ارتقای رتبه علمی سرکار خانم دکتر حاجی مهدی‌پور به استاد تمام عضو هیئت علمی گروه داروسازی سنتی

دکتر هما حاجی مهدی پور دارای مدرک تحصیلی داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی  و phdفارماکوگنوزیاز دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

وی در سال ۱۳۸۴ عضو هیئت علمی دانشگاه شد و در حال حاضر با رتبه علمی دانشیار در حال ارائه خدمات است.

تحقیقات در حوزه فورمولاسیون و کنترل کیفیت فرآورده های طبیعی و سنتی از جمله سوابق علمی وی است.

در سوابق اجرایی دکتر مهدی پور مسئولیت بخش داروهای گیاهی اداره کل آزمایشگاههای غذا و دارو وزارت بهداشت، مدیر گروه داروسازی سنتی دانشکده طب سنتی، رییس انجمن فارماکوگنوزیایران، مدیر مسئول  مجله  research journal of pharmacogosy، مسئول آزمایشگاههای دانشکده طب سنتی و مرکز تحقیقات طب سنتی و مفردات پزشکی به چشم می خورد.