• تاریخ انتشار : 1397/11/26 - 21:15
حفظ سلامتی در زمستان با دمنوش های سنتی

دکتر هاله تاج الدینی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و متخصص طب سنتی ایرانیحفظ سلامتی در زمستان با دمنوش های سنتی ایرانی گفت: در ماه های سرد سال می توان با رعایت برخی نکات غذایی و دارویی ، سیستم ایمنی بدن را تقویت و از بروز برخی بیماری ها پیشگیری کرد.
 این متخصص طب سنتی ایرانی افزود: خوردن غذاهای دارای طبع گرم مانند گوشت گوسفندی ، حلیم و انواع آش های سبزیجات با ادویه های گرم باعث گرم نگه داشتن بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
خانم تاج الدینی گفت: انواع دمنوش های گیاهی از جمله نعناع ، دارچین ، به و آویشن هم باعث گرما بخشی به بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
این استاد دانشگاه به افراد توصیه کرد از مصرف خود سرانه دارو و همچنین مصرف همزمان داروهای گیاهی وشیمایی خودداری کنند و به خواب کافی و ورزش هایی که بدن را گرم میکند هم اهمیت بدهند.

• گروه خبری : سلامت باشید