• تاریخ انتشار : 1393/02/02 - 08:42
روابط عمومی دانشکده طب سنتی شهیدبهشتی:

جلسه آگاهی بخشی سبک زندگی سالم و منشور اخلاقی به بیماران در سلامتکده طب سنتی

روابط عمومی دانشکده: در راستای اهمیت آگاهی بخشی و افزایش سطح آگاهی بیماران جهت ارتقای سطح سلامتی و تغییر سبک زندگی، دانشکده طب سنتی شهید بهشتی اقدام به برگزاری جلسات آموزشی به بیماران مراجعه کننده به سلامتکده طب سنتی نمود.

اهم مباحث ارائه شده در این جلسه شامل توضیحات جناب آقای دکتر مهرزاد کیانی (دانشیار گروه اخلاق پزشکی) در رابطه با اخلاق پزشکی و منشور حقوق بیماران بود. همچنین خانم دکتر جمیله مهدوی (دستیار گروه طب سنتی) در رابطه با اصول شش‌گانه زندگی سالم از دیدگاه طب سنتی نکات کاربردی را مطرح فرمودند. در انتها بیماران مراجعه کننده نظرات انتقادی و پیشنهادی خود را به طور مکتوب ارائه نمودند.

• گروه خبری : گروه های مطالب,عمومی,آرشيو اخبار,اخبار گروه طب سنتی,آرشیو اخبار گروه طب سنتی