• تاریخ انتشار : 1395/05/24 - 07:52

برگزاری کارگاه کبد چرب و راهکارهای درمانی آن از دیدگاه طب جدید و طب سنتی ایران

به منظور ارتقای سطح علمی و به روز شدن دانسته های پزشکان کارگاهی در تاریخ 28/4/95 با عنوان" کبد چرب و راهکارهای درمانی آن از دیدگاه طب جدید و طب سنتی ایران" برگزار گردید.

" برگزاری کارگاه کبد چرب و راهکارهای درمانی آن از دیدگاه طب جدید و طب سنتی ایران "

به منظور ارتقای سطح علمی و به روز شدن دانسته های پزشکان کارگاهی در تاریخ 28/4/95 با عنوان"کبد چرب و راهکارهای درمانی آن از دیدگاه طب جدید و طب سنتی ایران" با حضور دستیاران دانشکده های طب سنتی، پزشکان عمومی، متخصصین گوارش و با همکاری آموزش مداوم دانشگاه برگزار گردید. در این کارگاه آقای دکتر سهراب دهقان ( آناتومی و فیزیولوژی کبد، درمان رایج بیماری کبد چرب از دیدگاه طب مدرن )، خانم دکتر زهرا گرجی ( آسیب شناسی کبد چرب از دیدگاه طب مدرن و طب سنتی، تغذیه در کبد چرب از دیدگاه طب سنتی، درمان رایج بیماری کبد چرب از دیدگاه طب سنتی)، خانم دکتر نرگس خواصی( خواب و کبد چرب) به سخنرانی پرداختند. همچنین در این کارگاه آقای دکتر غلامرضا محمدی فارسانی پزشک و متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهراندر رابطه با تفذیه در کبد چرب از دیدگاه طب رایج سخنرانی نمودند. در انتها به تبادل نظر و گفتگو در این رابطه پرداخته شد.

• گروه خبری : عمومی,آرشيو اخبار,کارگاه\u200Cها