• تاریخ انتشار : 1397/11/10 - 13:27

برگزاری کارگاه اخلاق در پژوهش در بیمارستان لقمان حکیم

برگزاری کارگاه اخلاق در پژوهش در بیمارستان لقمان حکیم

کارگاه یک روزه اخلاق در پژوهش‌های پزشکی ویژه اعضای هیات علمی در تاریخ ۹۷/۱۱/۱ در بیمارستان لقمان حکیم برگزار شد. در این کارگاه یکروزه که با همکاری مشترک گروه اخلاق پزشکی و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار گردید، با حضور کلیه اعضای هیات علمی گروه اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مباحثی نظیر اصول اخلاقی درکارآزمایی‌های بالینی، پژوهش روی عضو و بافت انسانی، پژوهش بر روی حیوانات، نحوه اخذ رضایت از آزمودنی‌ها پرداخته شد و به سئوالات شرکت‌کنندگان پاسخگویی لازم انجام شد. لازم به ذکر است کارگاه فوق الذکر دارای امتیاز فرهنگی ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه نیز بود.

• گروه خبری : عمومی,آرشيو اخبار,کارگاه\u200Cها