• تاریخ انتشار : 1394/11/01 - 16:35

ان لله و انا الیه راجعون

مرحوم جناب آقای امیر نمازی از همکاران واحد حراست دانشکده در سحرگاه روز یکشنبه 27 دیماه 94 دعوت حق را لبیک گفت.

مرحوم جناب آقای امیر نمازی از همکاران واحد حراست دانشکده در سحرگاه روز یکشنبه 27 دیماه 94 درحالیکه به قصد قرب الهی جهت اقامه نماز از خواب ناز بیدارشده بود پس از وضو گرفتن در عین ناباوری خانواده و در برابر چشمانشان دعوت حق را لبیک گفته و به دیدار باقی شتافت. او سخت کوش متعهد بکار و عاشق خانواده بود . فقدانش دردی بزرگ برای همکارانش بدنبال داشت و جایش همیشه در میان ما خالی است. روحش شاد و یاد و خاطره اش گرامی باد . هیأت رئیسه اساتید و کارکنان دانشکده این ضایعه بزرگ را خدمت همسر، بزرگ فرزندان برومند و خانواده محترمش تسلیت عرض نموده و برای ایشان علو درجات و مغفرت از درگاه ایزد یکتا مسئلت مینمائیم .