• تاریخ انتشار : 1396/10/04 - 09:20

کسب رتبه های برتر توسط دانشجویان دانشکده طب سنتی در بیست و دومین مسابقات دانشگاهی قرآن و عترت سال 96

در بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور در مرحله دانشگاهی آقای دکتر حامد نائیجی، دانشجوی دوره دهم طب سنتی مقام سوم دانشگاهی را در رشته قرائت ترتیل قرآن کسب کردند.

همچنین دکتر مریم بهمن، دانشجوی دوره هفتم طب سنتی در میان دانشجویان خواهر دانشگاه در حفظ سوره حدید، حائز رتبه اول شدند.

برای دانشجویان عزیز آرزوی توفیقات روزافزون را در کسب بصیرت و معرفت قرآنی درسایه الطاف بی دریغ الهی مسئلت داریم.