• تاریخ انتشار : 1401/02/15 - 18:01

مشیت الهی بـر ایـن قرار گرفـت کـه بهار فرحناک زندگی را خـزانـی ماتم زده بـه انتظار بنشیند و این بارزترین تفسیر فلسفـه آفـرینش در فـراخـنای بـی کران هـستی و یـگانه راز جـاودانگی اوسـت.

استاد ارجمند،سرکار خانم دکتر حمزه لومقدم درگذشت پدر گرامیتان را به شما و خانواده محترم تسلیت عرض نموده، برای ایشان از درگاه خداوند متعال مغفرت و برای شما و سایر بازماندگان صبر جمیل خواهانیم.

استاد ارجمند سرکار خانم دکتر حمزه لو مقدم
معاون محترم آموزشی دانشکده طب سنتی
درگذشت پدر بزرگوارتان سرهنگ جانباز ارتش حاج ابوالقاسم حمزه لو مقدم اسوه در اخلاق و معرفت و رشادت که اگر ما ماندیم و هستیم بواسطه رشادت های ایشان و امثال ایشان می باشد  را خدمت سرکار عالی  تسلیت عرض می نمائیم. زخم های بر تن ایشان، صداقت، پاک دستی، دستگیری محرومان، مهربانی و به یادگار گذاشتن فرزندانی شایسته همچون شما همه و همه باقیات و الصالحاتی هستند که ایشان را شایسته مغفرت الهی و نشستن بر سر سفره صاحب اسم شان حضرت ابوالقاسم محمد مصطفی می نماید. برای ان مرحوم مغفور روانی شاد و  علو درجات و برای سرکار عالی وبازماندگان صبر و تحمل  از درگاه احدیت مسئلت داریم.
روحشان شاد و قرین رحمت الهی، یادشان گرامی و ماندگار
ریاست، اعضا هیات علمی و کارکنان دانشکده طب سنتی