• تاریخ انتشار : 1398/08/12 - 09:53

مراسم تکریم و قدردانی ا ز خدمات جناب آقای محمدرضا دولتخواه مدیر امور عمومی دانشکده طب سنتی برگزار شد

مراسم تکریم و قدردانی از خدمات جناب آقای محمدرضا دولتخواه مدیر محترم امور عمومی دانشکده ۱۱ آبان ماه با حضور ریاست جمعی از اساتید، مدیران، اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشکده برگزار شد.

تکریم و قدردانی از سی سال خدمات آقای محمدرضا دولتخواه مدیر امور عمومی دانشکده طب سنتی

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی در طی مراسمی با حضور مدیران ستاد دانشگاه، هیأت رئیسه، اعضاء هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده طب سنتی از خدمات بیش از سی سال آقای دولتخواه که به افتخار بازنشستگی نائل گردیده بودند قدردانی گردید.

آقای دولتخواه در طی این مدت مسئولیت هایی چون

1- از سال 74 لغایت78 سرپرست اداره گذرنامه و مشمولین اداره کل بورسها و دانشجویان خارج وزارت بهداشت
2- از سال 78 لغایت 83 رئیس امور اداری حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
3- از سال 85 لغایت90 مدیر امور اداری شرکت مادر تخصصی پالایش و پژوهش خون وزارت بهداشت و درمان
4- از 90 تا 91 رئیس امور اداری دانشکده طب سنتی علوم پزشکی تهران
5- از 91 تا 93 رئیس امور اداری دانشکده مجازی علوم پزشکی تهران
6- از سال 93 تا 95 رئیس امور اداری انستیتو و دانشکده تغذیه علوم پزشکی شهید بهشتی

7- از 95تا98 رئیس امور اداری دانشکده طب,سنتی علوم پزشکی شهید بهشتی را بر عهده داشته است.

در این مراسم جناب آقای دکتر چوپانی با بیان اینکه خدمت به مردم نعمت است و هر فردی که این  نعمت به او عطا می شود باید قدردان و شکرگزار از این نعمت باشد و تشکر از این نعمت هم با خدمت صادقانه ، پاک دستدانه، عاقلانه و برای جلب رضایت خدا بجا آورده می شود. ایشان آقای دولتخواه را مصداق فردی دانست که همواره تلاش می‌کرد تا شکر این نعمت را بخوبی بجا آورد. دکتر چوپانی برای ایشان در دوره جدید زندگی آرزوی سلامت و توفیق نمود. در پایان لوح تقدیر و هدایایی به رسم یادبود به ایشان تقدیم گردید.