• تاریخ انتشار : 1394/02/27 - 13:50

مراسم تجلیل از مقام استاد

همزمان با هفته گرامیداشت مقام معلم و در آستانه مبعث پیامبر اکرم(ص)، توسط دستیاران دانشکده، مراسم تجلیل از اساتید در تاریخ 21 اردیبهشت برگزار گردید.

روابط عمومی دانشکده :

همزمان با هفته گرامیداشت مقام معلم و در آستانه مبعث پیامبر اکرم(ص)، توسط دستیاران دانشکده، مراسم تجلیل از اساتید در تاریخ  21 اردیبهشت برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور ریاست و معاونین آموزشی- پژوهشی و دانشجویی - فرهنگی و استادان دانشکده برگزار گردید ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر مصدق، آقای دکتر خدادوست معاون محترم طب سنتی و حاج آقای کرمی به نمایندگی از نهاد رهبری دانشگاه به همین مناسبت سخنانی ایراد نمودند.

در این مراسم دستیاران با ارائه کلیپ و شعر از مقام شامخ معلم قدردانی کرده و در نهایت با تقدیم هدایائی از اعضای محترم هیئت علمی قدردانی به عمل آوردند.

• گروه خبری : 19813