• تاریخ انتشار : 1401/08/15 - 11:25

برگزاری کارگاه پژوهشی اصول تولید و عرضه فراورده های طبیعی و سنتی

روز دوشنبه نهم آبان ماه کارگاه پژوهشی " اصول تولید و عرضه فراورده های طبیعی و سنتی" در سالن دکتر مصدق به مدت پنج ساعت بر گزار شد .

برگزاری کارگاه پژوهشی اصول تولید و عرضه فراورده های طبیعی و سنتی

روز دوشنبه  نهم آبان ماه کارگاه پژوهشی  "اصول تولید و عرضه فراورده های طبیعی و سنتی"به همت  کمیته تحقیقات و فن آوری دانشجویی دانشکده طب سنتی و با همکاری مرکز تحقیقات طب سنتی و مفردات پزشکی  در سالن دکتر مصدق به مدت پنج  ساعت بر گزار شد.

در این کارگاه آقای دکتر سید سعید میر حسینیان داروساز و دستیار فارماکوگنوزی مطالبی را در خصوص حوزه های گسترده ورود به صنعت، مشاغل مورد انتظار داروسازان سنتی، انواع شرکت های تجاری، حجم و ارزش بازار داخلی داروهای طبیعی، سنتی و مکمل، ابعاد مختلف انتخاب گیاه مناسب، انواع روش های بررسی بازار و انتخاب محصول و انتخاب محصول مناسب برمبنای اطلاعات به دست آمده بیان نمودند. در پایان جلسه بحث و تبادل نظر بین مدرس و شرکت کنندگان صورت گرفت.