• تاریخ انتشار : 1398/03/26 - 11:04

بازدید مسئولین مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی از دانشکده طب سنتی

روز سه شنبه مورخ ٩٨/٠٣/٧ مسئولین محترم EDO دانشگاه نشستی جهت امور مرتبط با مسئولین دانشکده دیدار کردند.

بازدید مسئولین مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی از دانشکده طب سنتی

روز سه شنبه مورخ ٩٨/٠٣/٧ مسئولین محترم EDO دانشگاه با مسئولین دانشکده دیدار کردند. در این نشست دکتر رجائی به موضوعات ذیل اشاره کردند: حضور مستمر و پیگیری مناسب EDO درخصوص اعضاء معرفی شده و نقش آنها در کمیته های تحول، برنامه ریزی EDO برای افزایش طرح های نوآورانه و دانش پژوهی و فرایندهای آموزش، برنامه ریزی EDO برای نظر سنجی و تعیین کارگاه های مناسب جهت توانمند سازی اساتید با همکاری کمیته توانمند سازی اساتید، ضرورت تشکیل کمیته دانشجویی و انتصاب نماینده جهت معرفی به کمیته مرکزی EDC، ضرورت تشکیل کمیته داخلی دانشکده جهت ارزشیابی گروه های آموزشی متشکل از رئیس دانشکده، معاون آموزشی و EDO ، برنامه ریزی EDOجهت ارزشیابی دانشجویی برای آزمون ها و روش تدریس ....و بازخورد مناسب به گروه های آموزشی و کمک به انتخاب روش ارزشیابی مناسب و مشارکت EDO درارزشیابی استاد با عنایت به ماده ٢ بند ب آیین نامه ارتقاء اعضاء هیات علمی دانشگاه دکتر چوپانی ضمن تشکر از حضور مسوولان مرکز مطالعات گفت: در دانشکده ٥٠ دانشجوی Ph.D داریم و سه گروه آموزشی که به لحاظ نوع آموزش و ماهیت این دانشکده نه دانشجویان ما مثل بقیه دانشجویان هستند و نه گروه های آموزشی، بدین ترتیب که دانشجویان ما در طول تحصیل باید به سه زبان عربی، فارسی دری و انگلیسی مسلط باشند.

وی در ادامه افزود بزرگترین چالش فعلی کوریکولوم درسی است که در سطح وزارتخانه در مقطع کارشناسی ارشد تدوین و برنامه ریزی شده است ولی در دانشکده در مقطع Ph.D مورد استفاده می شود و تناقض هایی را بوجود آورده است که به همکاری مدیران بالا دستی نیازمندیم. وی در ادامه افزود گروه های آموزشی ما پتانسیل برنامه های ملی را دارا هستند و در این زمینه ها نیز حمایت و سیاست گذاری های مدیران بالا دستی را طلب می کنیم. دکتر چوپانی در ادامه خاطر نشان کرد٣٠ دانشجوی تعلیم دیده در زمینه مشاوره طب سنتی در سطح تهران فعالیت دارند. ضمن اینکه با شهرداری تفاهم نامه هایی امضاء کرده ایم و در همایش های سلامت در سطح تهران دانشجویان فعال انجام وظیفه می نمایند، در شبکه های اجتماعی نیر تولید محتوا کرده ایم که خیلی خوب مورد استقبال قرار گرفته است بطوری که در برنامه آپارات در تولید فیلم در سطح نخست قرار داریم. در این جلسه دکتر رسول چوپانی، دکتر روشنک مکبری نژاد، دکتر لیلا افشار، دکتر مینا موحد، دکتر مریم حمزه لو مقدم و دکتر شمیم صحرا نورد به نمایندگی از اعضای هیات علمی دانشکده با دکتر علیرضا رجایی مدیر مرکز مطالعات، دکتر امیر مازیار نیایی معاون مرکز، دکتر محمد حسین زاده مسوول توانمند سازی اساتید و معصومه عطایی مسوول هماهنگی کارگروه ها و کمیته های تحول به نشست و گفت و گو پرداختند.