• تاریخ انتشار : 1401/07/25 - 16:30

مراسم خوشامدگویی به دستیاران نو ورود دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

روز دوشنبه مورخ بیست و پنجم مهر ماه مراسم خوشامد گویی دستیاران نو ورود در سالن دکترمصدق با حضور سرکار خانم دکتر مژگان تن ساز رئیس دانشکده برگزار شد.

روز دوشنبه مورخ بیست و پنجم مهر ماه مراسم خوشامد گویی دستیاران نو ورود در سالن دکترمصدق با حضور سرکار خانم دکتر مژگان تن ساز رئیس دانشکده،  خانم دکتر مریم حمزه لو مقدم  معاون آموزشی و دانشجویی، خانم دکتر  حاجی مهدی پور معاون پژوهشی، مدیران محترم گروههای آموزشی (طب سنتی- گروه اخلاق پزشکی –گروه داروسازی)  و جمعی ازاعضای محترم هیات علمی برگزار شد.

در ابتدا خانم دکتر مریم حمزه لو مقدم ضمن خوشامد گویی و خیر مقدم  به دستیاران جدید و اهدای گل  به معرفی دانشکده اعم از سال تاسیس، روسای پیشین و جدید ، معاونین، مدیر گروهها، اساتید مشاور، امکانات دانشکده از جمله :کتابخانه، سالن انفورماتنیک، هرباریوم، آزمایشگاه و معرفی کارشناسان آموزشی و پژوهشی پرداختند .

ایشان ابراز امیدواری کردند که دوران تحصیل دستیاران در دانشکده طب سنتی ، با همراهی اساتید و اعضای هیأت علمی دانشکده دورانی پربار، پرثمر و درخشان خواهد بود.

سپس سرکار خانم دکتر مژگان تن ساز ریاست محترم دانشکده ضمن خوشامد گویی و خیر مقدم در این مراسم به میهمانان و دستیاران  جدید الورود به معرفی رشته طب سنتی وارتباط این رشته با طب آکادمیک پرداخته و تصرح داشتند"رشته طب سنتی در حیطه های آموزش و پژوهش و درمان وظایف بسیاری دارد  در آموزش طب سنتی یک رشته نو پا می­باشد  اگر چه مدتی ازراه اندازی  این رشته می­گذرد هنوز این رشته در اول راه است لازم به توضیح است که  دستاورد هایشایان توجهی  در برگزاری  دوره های مهارتی ، نگارش کتب و ادغام  مطالب  طب روز  در کتب طب سنتی داشته ایم"

ایشان  اذعان داشتند"بالغ بر چهل  عنوان کتاب راهنمای  بالینی چاپ شده یا در دست چاپ میباشد.  و در امر پژوهش  با کمک  همه اساتید این رشته توانسته ایم جایگاه چهارم طب مکمل در جهان را به دست آوریم "

ایشان درخاتمه برای رسیدن به جایگاه اصلی طب سنتی در کشور که  با همت جمعی،  به هدف اصلی ادغام آموزه های طب سنتی در نظام سلامت امکان پذیر خواهد بود  ابراز امیدواری کردند.

در ادامه جلسه خانم دکترحاجی مهدی پور ، معاون پژوهشی دانشکده با بیان این مطلب که دانشجویان عضوی از خانواده بزرگ شهید بهشتی می­باشند نکاتی پیرامون لزوم پژوهش در رشته طب سنتی درنگارش  پایان نامه ها و  همچنین ارتباط دستیاران با آزمایشگاه دانشکده  نکاتی را  بیان نمودند .

سپس مدیران محترم هر سه رشته معرفی شده و توضیحات مختصری از رشته های موجود در دانشکده بیان داشتند.

در این جلسه، دستیاران جدید الورود ضمن معرفی خود و بیان علاقه مندی هایشان، پرسشها و دغدغه های خود را مطرح کردند و از مسئولان دانشکده پاسخ گرفتند.

در پایان مراسم دکتر محسن منوچهری دانشجوی ورودی سال 1399 طب سنتی در یک بازدیدکوتاه دانشجویان را با بخش های مختلف دانشکده آشنا نمودند.

• گروه خبری : گروه های مطالب,عمومی,آرشيو اخبار