• تاریخ انتشار : 1397/10/12 - 10:48

سلسله کارگاههای آموزشی راهنمای بالینی طب سنتی کل کشور

در روز سه شنبه ۲۷ آذر ماه ۱۳۹۷ دومین کارگاه از سلسله کارگاههای آموزشی راهنمای بالینی کشوری در دانشکده طب سنتی برگزار گردید.

سلسله کارگاههای آموزشی راهنمای بالینی طب سنتی کل کشور

در روز سهشنبه ۲۷ آذر ماه ۱۳۹۷ دومین کارگاه از سلسله کارگاههای آموزشی راهنمای بالینی کشوری ویژه متخصصین و دستیاران طب سنتی ایران در دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار گردید. در این کارگاه که با حضور متخصصین و دستیاران طب سنتی کل کشور و با همکاری انجمن علمی طب سنتی ایران انجام شد خانم دکتر مریم عظیمی عضو هیئت علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، روشهای ساده تشخیص و درمان قدم به قدم "سوء هاضمه عملکردی" را به صورت تلفیقی از دیدگاه طب رایج و طب سنتی بیان کردند. در این کارگاه حاضرین به بحث و تبادل نظر در رابطه با روشهای تشخیص و درمان سوء هاضمه عملکردی و چالشهای مربوط به آن پرداختند.

• گروه خبری : عمومی,آرشيو اخبار,کارگاه\u200Cها