• تاریخ انتشار : 1397/06/24 - 08:06

حضور خانم دکترکیهانمهر و آقای دکتر کریمی بعنوان نماینده فارغ التحصیلان دانشکده طب سنتی در سومین آئین یکپارچه دانش آموختگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

سومین آیین دانش آموختگی حدود ۸۰۰ فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور مسئولان، پیشکسوتان و اعضای هیات علمی رشته های مختلف این دانشگاه روز دوشنبه پنجم شهریورماه در مرکز همایش های هتل اسپیناس پالاس برگزار شد. مراسم پس از پخش سرود ملی، با قرائت آیاتی از قرآن مجید توسط علیرضا امانی دانشجوی دانشکده پرستاری متشکل از دانشجویان دانشگاه نیز در همان « خودمان» آغاز شد. اجرای موسیقی گروه کرال و آواز خوانی لحظات نخست، شور و حال خاصی را به فضا بخشید. دکتر امیرمحمد مرتضویان استاد دانشکده تغذیه دانشگاه نیز دقایقی از این جشن را به هنرنمایی و تک نوازی پیانو پرداخت. پس از اجرای این بخش از برنامه، آقای دکتر آقاجانی رییس دانشگاه و دکتر کدخدازاده معاون فرهنگی و دانشجویی پشت تریبون قرار گرفتند و با اظهار خرسندی از حضور در جمع دانش آموختگان و خانواده هایشان، توصیه ها و تجارب خود را ایراد کردند. پس از قرائت سوگند نامه تمامی دانش آموختگان از جمله خانم دکتر ارمغان سادات کیهان مهر و آقای دکتر احمد کریمی به نمایندگی از دانش آموختگان دانشکده طب سنتی به روی سن فرا خوانده شدند و برای نخستین بار پرچم دانشگاه به عنوان هدیه، با دستان اعضای هیات علمی دانشگاه به هر یک از آنها اهدا شد.
در پایان مراسم، هنرمند فرهیخته، استاد سالار عقیلی به همراه گروه موسیقیایی "راز و نیاز" به هنرنمایی پرداختند.

• گروه خبری : عمومی,آرشيو اخبار,اخبار یاهوئی