• تاریخ انتشار : 1397/10/12 - 10:55

جلسه دوم گزارش موردی کشوری بیماران از دیدگاه طب سنتی ایران

در راستای افزایش توان علمی و بالینی دستیاران و متخصصان طب سنتی و مستند کردن اطلاعات دومین کیس ریپورت کشوری در دانشکده طب سنتی در روز سه‌شنبه ۲۷ آذرماه ۹۷ برگزار شد.

جلسه دوم گزارش موردی کشوری بیماران از دیدگاه طب سنتی ایران

در راستای افزایش توان علمی و بالینی دستیاران و متخصصان طب سنتی ایرانی و مستند کردن اطلاعات مربوط به درمان بیماران، دومین کیس ریپورت کشوری در دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در روز سهشنبه ۲۷ آذرماه ۹۷ برگزار شد. این جلسه که با همکاری مشترک اساتید و دستیاران دانشکدههای طب سنتی کل کشور برگزار شد آقای دکتر سید سعید اسماعیلی مدیر گروه طب سنتی دانشگاه شاهد به معرفی یک بیمار درمان شده با مشکل قبلی پرداختند. این جلسه با حضور متخصص قلب به بحث و تبادل نظر در مورد روشهای درمانی و چالشهای مربوط به آن پرداخته شد. همچنین حاضرین در جلسه با مشارکت فعال، به نقد و مباحثه در این رابطه پرداختند.