• تاریخ انتشار : 1395/02/20 - 13:12

برگزاری کارگاه نقش طب سنتی در درمان سرطان

به منظور ارتقای سطح علمی و به روز شدن دانسته های دستیاران طب سنتی دانشکده طب سنتی کارگاه " نقش سرطان در طب سنتی" برگزار گردید.

برگزاری کارگاه نقش طب سنتی در درمان سرطان

به منظور ارتقای سطح علمی و به روز شدن دانسته های دستیاران طب سنتی دانشکده طب سنتی کارگاهی در تاریخ 95/01/23 با عنوان"نقش سرطان در طب سنتی" برگزار گردید. در این کارگاه خانم دکتر طیبه طاهری پناه متخصص رادیوتراپی و آنکولوژی (سرطان در طب رایج، عوارض و درمانهای سرطان در طب رایج)، خانم دکتر نرجس گرجی متخصص طب سنتی (تبیین سرطان در طب سنتی)، خانم دکتر غزاله حیدری راد متخصص طب سنتی (نقش طب سنتی و مکمل در سرطان و تغذیه در سرطان)، خانم دکتر ریحانه معینی(عوارض رایج در سرطان و نقش طب سنتی در کاهش عوارض و افزایش کیفیت زندگی) به سخنرانی پرداختند. در انتها به تبادل نظر و گفتگو در این رابطه پرداخته شد.

• گروه خبری : عمومی,آرشيو اخبار,کارگاه\u200Cها