• تاریخ انتشار : 1399/03/20 - 14:55

برگزاری جلسه دفاع خانم دکتر عاطفه سعیدی

برگزاری جلسه دفاع خانم دکتر عاطفه سعیدی

دومین جلسه دفاع از پایاننامه بصورت مجازی در تاریخ ۹۹/۳/۱۲ روز دوشنبه در دانشکده طب سنتی برگزار گردید. دفاع از پایان نامه خانم دکتر عاطفه سعیدی دستیار تخصصی رشته طب سنتی این دانشکده که در اسفند ماه جهت برگزاری جلسه برنامهریزیشده و دعوتنامهها ارسال شده بود، بدلیل تعطیلی مربوط به بیماری کرونا کنسل گردید. با توجه به درخواست ایشان در اولین فرصت برای برگزاری جلسه دفاع مجازی برنامهریزی شد. جلسه دفاع مجازی در تاریخ ۹۹/۳/۱۲ ساعت ۱۴ با حضور خانم دکتر تنساز استاد راهنما، آقای دکتر محسن صابری استاد راهنما و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله ،آقای دکتر عباس عبادی استاد مشاور و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله ، خانم دکتر مامک هاشمی استاد مشاور و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان، خانم دکتر تبرایی استاد مشاور و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدعوین جلسه خانم دکتر الهام اختری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، خانم دکتر مریم رسولی عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، آقای دکتر مهدی علیزاده عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ، آقای دکتر آرمین زارعیان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش و خانم دکتر مکبری نژاد داور و نماینده تحصیلات تکمیلی تشکیل گردید. پس از ارائه شفاهی و با استفاده از اسلاید، داوران محترم نظرات و داوریهای خود را به اشتراک گذاشته و اساتید راهنما به جمعبندی نظرات پرداخته و دانشجو موظف به انجام اصلاحات و تحویل آن به معاونت آموزشی دانشکده شد. در نهایت پس از جمعبندی نمرات توسط نماینده شورای تحصیلات تکمیلی و خواندن سوگندنامه توسط خانم دکتر سعیدی جلسه به اتمام رسید.