• تاریخ انتشار : 1400/10/25 - 12:48
  • بازدید : 79
  • تعداد بازدیدکننده : 78
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
روابط عمومی دانشکده طب سنتی:

تعداد دانش آموختگان دانشکده طب سنتی در مقطع دکتری تخصصی سه رقمی شد.

جلسه دفاع نهایی پایان نامه خانم دکتر سمانه تفاق دانشجوی مقطع Ph.D رشته طب سنتی با عنوان "اثربخشی فرآورده طب سنتی ایرانی (کپسول اسطوخودوس علوی) بر عملکرد شناختی دانش آموزان دختر نوجوان شهر یزد "

روابط عمومی دانشکده:

با برگزاری جلسه دفاع نهایی از پایان نامه خانم دکتر سمانه تفاق، دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته طب سنتی، تعداد دانش آموختگان دکتری تخصصی دانشکده طب سنتی به عدد 100 رسید.

جلسه دفاع نهایی پایان نامه خانم دکتر سمانه تفاق دانشجوی مقطع Ph.Dرشته طب سنتی با عنوان "اثربخشی فرآورده طب سنتی ایرانی (کپسول اسطوخودوس علوی) بر عملکرد شناختی دانش آموزان دختر نوجوان شهر یزد " به راهنمایی خانم دکتر روشنک مکبری نژاد روز شنبه مورخ  25/10/1400 به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد.

دکتر تفاق دانشجوی ورودی مهر 95 این دانشکده در دوران تحصیل دانشجوی برتر علمی و اخلاقی بودند.  ایشان در طول سنوات تحصیلی، حائز معدل برتر در مرحله آموزشی و همچنین رتبه برتر آزمون جامع در میان دانشجویان ورودی مهر 95 رشته طب سنتی این دانشکده شدند. شایان ذکر است که ایشان با نمره عالی 20 پایان نامه خود را دفاع کردند.

در این ارتباط مصاحبه ای اختصاصی با ایشان صورت پذیرفت که توجه شما را به آن جلب می‌نماییم:

 

با سلام و عرض تبریک به سرکارعالی برای موفقیت در دفاع از پایان نامه و اخذ درجه  دکتری تخصصی رشته طب سنتی به عنوان یکصدمین فارغ التحصیل دانشکده طب سنتی

-          در حال حاضر چه احساسی از فارغ التحصیلی و دفاع از پایان نامه دارید؟

خدا را شاکرم که این مرحله هم به خیر و خوشی درحال پایان هست و چشم امید دارم برای روزهای خوبی که انشاالله در پیش رو خواهد بود. با توجه به نتایج قابل توجهی که در پایان نامه بدست آوردیم که در مجله معتبر بین المللی چاپ شد برای ادامه این راه انگیزه و انرژی بیشتری دارم.

-         از تلخ ترین و شیرین ترین خاطراتتان در زمان تحصیل برای ما بفرمایید؟

لحظاتی که در کنار اساتید و دوستان و همکاران گذشت برای من سرشار از خاطرات خوش بود. دورهمی‌هایمان در دانشکده و در خارج از دانشکده در تورهای علمی و پژوهشی مانند جمع آوری گیاهان دارویی، بازدید از کتابخانه آیت الله مرعشی، بازدید از شرکت داروسازی و …همه خاطرات خیلی خوبی بودند. مثل همه مسیرهای زندگی، تلخی هایی هم بود ولی در نهایت خاطرات خوش ماندگار شدند.

-         تاچه اندازه به رشته تحصیلی تان قبل ازتحصیل دراین رشته (هنگام انتخاب رشته)علاقه داشتید؟ در حال حاضر و در پایان دوره تحصیلی میزان علاقه شما تغییر کرده است؟

به قابلیت ها و کارایی طب سنتی از قبل از ورودم به این رشته علاقه و باور عمیق داشته ام و همچنان نیز دارم. من در آزمون رزیدنتی سال ۹۵رتبه خوبی کسب کردم که می توانستم اغلب رشته های رزیدنتی را انتخاب کنم ولی عشق و ایمان قلبی که به طب سنتی ایرانی داشتم باعث شد این رشته را انتخاب کنم.

-         تحصیل در این رشته در زندگی شما چه تأثیری داشته است؟

تحصیل در این رشته برای من تجربه یک دنیای جدید بود. چالش های این دنیای جدید آن را خاص و متمایز می کرد. مسیری که در این رشته طی می شود برخلاف بقیه رشته ها مسیر واحد و مشخصی نیست پیچ و خم های خاص خود را دارد که نهایتا اگر به سلامت طی شود پختگی به بار خواهد آورد.

-         برنامه شما بعد از فارغ التحصیلی چیست و در کل آینده را چطور می‌بینید؟

امیدوارم بعد از فارغ التحصیلی بتوانم به طبابت درست و پژوهش ادامه دهم و علاوه بر کسب تجربه، هرروز مطالب جدید هم یاد بگیرم. درمورد آینده، امید دارم که همه پزشکان ایرانی، به دور از غرض ورزی، در هر رشته تخصصی که هستیم بتوانیم طب ایرانی را مثل خیلی دیگر از طب های مکمل و تلفیقی در دنیا مطرح کنیم.

-         چه توصیه ای برای دانشجویان شاغل به تحصیل در این رشته دارید؟

به دانشجویان عزیز طب سنتی ایرانی پیشنهاد می کنم از لحظه لحظه سالهای دانشجویی برای یادگیری از همه اساتید طب سنتی ایرانی استفاده کنند چون این دریای بزرگ بی انتهاست.

-         تاکنون یکصد نفر ازاین دانشکده فارغ التحصیل شده اند با نگاهی به گذشته برای ۱۰۰ نفر بعدی پیشنهادی دارید؟

به هم دانشکده ای های عزیز پیشنهاد می کنم از روز اولی که وارد این رشته شدند با اساتید و همکاران با تجربه در سلامتکده ها و درمانگاه ها همراه شوند، چون در این رشته مسیر واحدی وجود ندارد و فراگیری هر کدام ازین گنجینه ها بینش جدیدی به روی آن ها باز می کند. تلاش کنند که برای شناساندن این طب به عرصه جهانی قدمی بردارند.

-         با توجه به این که شما در طی تحصیل در این دانشکده فعال و جز دستیاران برتر بودید، یک نقطه قوت و یک نقطه ضعف دانشکده از دیدگاه شما چیست؟

نقطه قوت، سلامتکده مخصوصا بخش هایی که همیشه فعال بودند.

نقطه ضعف، مباحث پایه ای نیاز به آموزش و کنکاش بیشتری دارد.

-         انگیزه شما امروز که از رساله خود دفاع کرده اید نسبت به روز اول که وارد این رشته شدید چه تغییری کرده؟

از روزی که مسیر زندگیم را با این رشته تغییر دادم با وجود همه دغدغه ها و کارشکنی ها و بی انصافی هایی که در این رشته با آن مواجهیم که برای همه ما گاهی در خلوتمان ناامیدی به بار آورده است آرزو داشته و دارم که در سطح جهانی بتوانم در حق این رشته دینی را ادا کنم.

ضمن تشکر از شما بابت اینکه وقتتان را در اختیار ما قرار دادید، سخن پایانی شما ....

از زحمات و لطف و محبت های همه اساتیدم در دانشکده طب سنتی شهید بهشتی سپاسگزارم و برای همه اساتید و دوستان و همکاران و کارکنان دانشکده سلامتی و حال خوش آرزو دارم.

  • گروه خبری : عمومی,آرشيو اخبار,اخبار معاونت دانشجویی
  • گروه خبری : 112607
کلمات کلیدی
×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب