• تاریخ انتشار : 1395/02/28 - 12:28

کارگاه دو روزه" تبیین مفهوم در مطالعات کیفی طب سنتی"

در راستای توانمندسازی دستیاران در حیطه ابزارسازی در طب سنتی و پژوهش های کیفی کارگاه تبیین مفهوم در مطالعات کیفی طب سنتی را در تاریخ 22 و 23 اردیبهشت ماه برگزار شد.

در راستای توانمندسازی دستیاران در حیطه ابزارسازی در طب سنتی و پژوهش های کیفی، دانشکده طب سنتی شهیدبهشتی با همکاری انجمن علمی طب سنتی، کارگاه تبیین مفهوم در مطالعات کیفی طب سنتیرا در تاریخ 22 و 23 اردیبهشت ماه از ساعت 8 صبح الی 18 عصر برگزار نمود. این کارگاه توسط اساتید محترم جناب آقای دکتر آرمین زارعیان، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش و جناب آقای دکتر عباس عبادی، عضوهیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) تدریس گردید.

در این کارگاه دستیاران و اعضای هیأت علمی طب سنتی از سراسر کشور شرکت نمودند و به بحث و تبادل نظر در این حیطه پرداختند.

• گروه خبری : عمومی,آرشيو اخبار,کارگاه\u200Cها
  • گروه خبری : 31981