• تاریخ انتشار : 1401/08/17 - 18:02

برگزاری کارگاه آموزشی تحت عنوان "مدیریت درد مفاصل"

برگزاری کارگاه آموزشی تحت عنوان "مدیریت درد مفاصل"

به همت معاونت آموزشی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روز دوشنبه مورخ 16 آبان ماه کارگاه آموزشی تحت عنوان "مدیریت درد مفاصل 1و2 " به مدت 4 ساعت توسط استاد کامران محلوجی کرمانشاهی در سالن دکتر مصدق برگزار شد.

در این کارگاه که ویژه دانشجویان و متخصصین طب سنتی بود به مباحثی از جمله کمر درد و زانو درد و انواع ماساژها برای بهبود درد کمر و درد در ناحیه زانو  اشاره شد.

در ادامه از دردها ، بیماری های اسکلتی و  عضلانی گفته شد و در حین کلاس به سوالات شرکت کنندگان پاسخ  لازم داده شد. و تمرینات متناسب با علت درد و آسیب گفته شد. در پایان کارگاه نیز  دانشجویان یک به یک تمریناتی که برای ایشان تعریف شده بود را انجام دادند .

• گروه خبری : گروه های مطالب,عمومی,آرشيو اخبار