• تاریخ انتشار : 1397/10/26 - 11:34

برگزاری کارگاه "ایده تا ثروت"

کارگاه "ایده تا ثروت"به منظور دستیابی به دانشگاه نسل سوم و همچنین در سال تولید ملی به هدف رسیدن به خودباوری ملی و خودکفایی در تاریخ ۹۷/۱۰/۱۱ در دانشکده طب سنتی برگزار گردید.

برگزاری کارگاه "ایده تا ثروت"

به منظور دستیابی به دانشگاه نسل سوم و همچنین در سال تولید ملی به هدف رسیدن به خودباوری ملی و خودکفایی در تاریخ ۹۷/۱۰/۱۱ در دانشکده طب سنتی، آقای دکتر حامد صالح برمی پزشک و دستیار دکترای تخصصی فارماکوتراپی به ایراد سخنرانی پرداختند.
آقای دکتر صالح برمی صاحب ۵ ثبت اختراع و ۴ محصول دانش بنیان همچنین جوایز متعدد بینالمللی و ملی میباشند. ایشان به همراه آقای مهندس محمد انوری (مهندسی تجهیزات پزشکی) که راهنما و همکار ایشان در رسیدن به محصول و تولید دستگاه بودند. در این کارگاه در مورد روشهای تبدیل ایده به محصول پرداختند و در روابط با چالشها، فرصتها و راهکارهای رسیدن به فرآورده توضیحاتی ارائه دادند. در این کارگاه اساتید و دانشجویان دانشکده طب سنتی به تبادل نظر و مباحثه برای دستیابی به محصول پرداختند.

• گروه خبری : عمومی,آرشيو اخبار,کارگاه\u200Cها