• تاریخ انتشار : 1400/10/04 - 09:51

استقبال چشمگیر از پنجمین جشنواره گیاهان دارویی و طب ایرانی

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به استقبال باشکوه از پنجمین جشنواره گیاهان دارویی و طب ایرانی، این رویداد را زمینه ساز تعامل بین فعالان عرصه گیاهان دارویی و ایجاد فضای رقابتی همگام با رشد کمی و کیفی محصولات دانست.

به گزارش وبدا، محمدحسن عصاره با اشاره به برگزاری پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب ایرانی، گفت: از ابتدای آذرماه  برنامه ریزی و اقدامات لازم  برای برگزاری این رویداد ملی آغاز شد،  طی این مدت  300 شرکت خصوصی با بیش از 3 هزار و 850 محصول و 20 سازمان دولتی برای مشارکت در این رویداد اعلام آمادگی کردند.  شرکت‌ها در 12 حوزه داروهای انسانی، دامی، محصولات آرایشی، بهداشتی، فرآورده های غذایی و نوشیدنی، دمنوش، اسانس و عصاره، طب سنتی، پخش، تجهیزات، آموزش، انتشارات و کشت و بذر محصولات خود را ارائه کردند.

دکتر عصاره تصریح کرد: این رویداد یک مانور بزرگ فرهنگی، علمی، تجاری و اقتصادی برای کشور است که با فراهم آوری زمینه تعامل بین فعالان عرصه گیاهان دارویی و ایجاد فضای رقابتی همگام با رشد کمی و کیفی محصولات و برندسازی منجر به شتاب گرفتن حرکات زایشی و فناورانه در این حوزه خواهد شد.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری افزود: الحمدلله استقبال بسیار خوبی از جشنواره به عمل آمد و به دلیل همین استقبال بی نظیر مخاطبان عمومی و متخصصان؛ این رویداد تا 29 آذر تمدید شد و در نهایت بیش از 700 هزار نفر از این رویداد بازدید کردند. طی این 7 روز چندین کارگاه آموزشی آنلاین و رایگان نیز برای متقاضیان برگزار شد که با استقبال خوبی روبرو شد و متقاضیان زیادی برای حضور در این کارگاه ها ثبت نام کردند.

رییس پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی و فرآورده‌های طبیعی و طب ایرانی(سنتی) ابراز امیدواری کرد: در صورت فراهم شدن شرایط، پس از بررسی امکانات و رفع برخی موانع، این پلت‌فرم را به شکلی دایمی دائر کنیم تا یک شبکه ارتباطی دایم میان عرضه کنندگان، دانشگاهیان، صنعت، فعالان و علاقه مندان به این حوزه ایجاد شود.

گفتنی است؛ این رویداد به همت ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی، ستاد فناوری‌های نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، از 23 الی 29 آذرماه امسال به صورت مجازی برگزار شد.
  • گروه خبری : عمومی,آرشيو اخبار,طب سنتی در رسانه\u200Cها