• تاریخ انتشار : 1396/10/04 - 09:43

کنفرانس یک روزه اخلاق در انتشار نتایج پژوهش‌های علوم پزشکی

کنفرانس اخلاق در انتشار نتایج پژوهش‌های علوم پزشکی در تاریخ 96/9/20 با حضور اساتید گروه اخلاق پزشکی و با شرکت اساتید و پزشکان و داروسازان از دانشکده طب سنتی و حضار خارج از دانشکده برگزار گردید. در این کنفرانس به موضوعاتی مانند مبانی اخلاق در انتشار نتایج پژوهش‌ها –مالکیت معنوی، معیارهای نویسندگی، سرقت علمی/ داده سازی و دستکاری داده‌ها، بازخورد تخلفات در رسانه‌های بین‌المللی، دستورالعمل کشوری اخلاق در انتشارات،  مالکیت معنوی و نحوه برخورد با مسایل مرتبط با معیارهای نویسندگی و بحث و بررسی مورد‌های تخلفات در انتشار پژوهش‌ها پرداخته شد. شایان ذکر است که کنفرانس مذکور دارای امتیاز بازآموزی و نیز امتیاز فرهنگی ویژه اساتید بوده است.